Konecranes luottaa KATKO kytkimiin

KATKO kytkimiä käytetään laajasti useilla eri teknologian osa-alueilla. Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, joka tuottaa myös huoltopalveluita. Konecranes työllistää 7500 ihmistä yli 40 maassa.

Lue lisää


MTO ja Danish Crown

KATKO on kehittänyt ruostumattomasta teräksestä valmistetun erikoiskytkimen tanskalaiselle elintarvikejätille Danish Crownille. Kytkin täyttää elintarviketeollisuuden erityisvaatimukset kuten helpon hygienian ylläpidon ja erittäin hyvän pesuaine-kemikaalien sietokyvyn.

Lue lisää


Norelco luottaa KATKO laatuun

KATKO tekee yhteistyötä monien johtavien sähkötarvike valmistajien ja jakelijoiden kanssa Suomessa ja ulkomailla. Yksi KATKOn pitkäaikainen suomalainen yhteistyökumppani on Norelco, yritysten suhde on kestänyt noin 30 vuotta.

Lue lisää


KATKO – tunnettu brändi Lähi-idässä

KATKO tuotteet ovat olleet vahvasti edustettuina Lähi-idän alueella, jo yli vuosikymmenen, yhdellä valmistajien laajimmista koteloitujen kytkinten mallistoista. KATKOn laaja mallisto sisältää mm. viisi eri kotelomateriaalia: polykarbonaatti , ABS, alumiini, teräs ja ruostumaton teräs. KATKO toimittaa kytkimiä teollisuuden jokaiselle osa-alueelle mukaan lukien vaativat ja vaaralliset olosuhteet.

Lue lisää


Katkon uusi turvakytkin!

Katkon luotettava KSM turvakytkin on uudistunut. Se on saanut uuden muotokielen, joka on yksinkertainen ja tarkoituksenmukainen. Uuden kotelon ja pakkauksen myötä asennuksen helppous ja tekniset ominaisuudet ovat aivan uudella tasolla.

Lue lisää


KATKOn laajennettu FR-valikoima

KATKO FR-valikoima on saatavissa myös 300ºC versiona.

Lue lisää


Hannoverin teollisuusmessut olivat vilkas tapahtuma

Hannoverin messut osoittautuivat jälleen hyödyllisiksi kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisessä. Olemme tyytyväisiä ja ylpeitä saadessamme esitellä tuotteitamme ammattilaisille kaikkialta maailmasta.

Lue lisää


Katkon kytkimet uuden Onninen Mega Express -myymälän aurinkovoimalassa

Onninen on avannut Vantaan Koivuhakaan uuden Mega Express -myymälän, joka palvelee kiinteistötekniikan ammattilaisia suurella valikoimalla ja asiantuntevalla myyntihenkilöstöllä. Kaikkea kiinteistön tarvitsemaa sähköä ei tarvitse hankkia jakeluverkosta.

Lue lisää


KATKO:n koteloitujen turvakytkimien tuotantolinja

Kuvasimme KUM turvakytkimen tuotannon filmille näyttääksemme miksi automaatio on laadun tae.

Lue lisää


Kesätöihin!

Haemme kytkintuotantoomme kesätöihin yli 17-vuotiaita opiskelijoita.

Lue lisää


Uusi KUE etulevy

Muutamme KUE vipukytkimen etulevyn mittoja ja muotoilua paremmin yhteensopivaksi moduulikojeiden kanssa.

Lue lisää


Liity KATKOn postituslistalle

Uutisia, tapahtumia, uusia tuotteita, kilpailuja ja muuta.

* pakollinen

    

    

 

Lue lisää


Innoduel-kysely KATKOn kehittämiseksi

Olemme ottaneet käyttöön uuden Innoduel-kyselyn, jonka avulla pyrimme kehittämään KATKOa. Kysely vertaa vastauksia keskenään ja pyytää vastaajaa valitsemaan aina parhaan vaihtoehdon. Tämä yksinkertainen ja näppärä kysely on kokeilemisen arvoinen!


Linkki kyselyyn (englanniksi)


Lue lisää


KATKO hakee myyntitiimiinsä vahvistusta

Paikka on täytetty. Kiitos kaikille hakijoille!

Lue lisää


Päivitimme tietosuojaselosteemme

Lue päivitetty tietosuojaselosteemme täältä: Tietosuojaseloste

Lue lisää


KATKOn mainosfilmi palkittiin Cannesin Corporate Media & TV Awards -tapahtumassa

Close-up Filmituotanto Oy:n Tommi Lipposen tekemä Protect Your Switch -filmi voitti Hopeinen Delfiini -palkinnon tämän vuoden Cannes Corporate Media & TV Awards -tapahtumassa. Onnittelut kaikille filmin tekemiseen osallistuneille. Linkki videoon: https://youtu.be/11U3nok5Tuo

Lue lisää