KATKO, luotettava kumppani

KATKO lyhyesti

KATKO Oy valmistaa yli 70 vuoden kokemuksella kuormankytkimiä, kytkinvarokkeita, moottorinsuojakytkimiä sekä näihin liittyviä sähkötarvikkeita.

KATKO Oy

Vuonna 2011 avattu tehdas Puolan Nidzicassa

U2-kotelon valmistus

Tuotantolaitteistoa

Katko Oy

KATKO Oy:n edeltäjä Auto-Koneistamo Oy perustettiin vuonna 1938 korjaamaan auton moottoreita. Perustajien Kauko ja Tauno Hyryläisen tärkeimpiä toimintaperiaatteita olivat asiakkaista huolehtiminen, laatu ja uudet tuotantomenetelmät.

Nyt yli 75 vuotta myöhemmin KATKO Oy on muuttunut palveluyrityksestä kansainvälisillä markkinoilla toimivaksi teollisuusyritykseksi, jonka sähkökytkimien valmistuksesta yli 60% menee vientiin. Asiakaskuntaamme on yli 50:ssä maassa ja tuotteitamme löytyy kaikista maanosista sekä useista maailman meriä kyntävistä aluksista. Tuotteitamme käytetään sekä vaativissa teollisissa olosuhteissa - olkoon ne sitten paperi- tai elintarviketeollisuuden toimijoita - että uusiutuvan energian ympäristöissä, toimistorakennuksissa tai vaativissa kaivosolosuhteissa. Meille on tärkeätä tarjota asiakkaillemme hyviä ja luotettavia ratkaisuja, jotka sopivat juuri heidän tarpeisiinsa.

Me Katkolaiset haluamme olla kehittämässä ja varmistamassa Teidän toimintaanne ja olla luotettavana yhteistyökumppaninanne. Uusitut kotisivumme antavat ensikäden tietoa tuotteistamme ja niihin liittyvistä IEC- ja UL-standardeista. Henkilöstömme antaa mielellään lisätietoja ja on valmis auttamaan teitä valitsemaan teille sopivia tuotteita.

Menestyksellistä yhteistyötä toivottaen

Jukka Hyryläinen
ToimitusjohtajaCE UL ATEX RINA GOST KEMA-KEUR RoHS